Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişmiş olur.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının şayeste standartlara ve yönetmeliklere yönlü olup olmadığını tayin etmek için etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Bunun sinein de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

1 mm yahut elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok elan esen ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil bedelı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara iyi olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

ölçün bir ivedili çıkış bapsı çoklukla 2000 TL ile 4000 TL arasında mütebeddil bir fiyata sahip olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve öteki özellikleri gibi faktörler ederı etkiler.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine sağlamlıklı şekilde aksettirmek başüstüneğu karınin, olası olan en endamsız sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini peylemek için Yangın kapısı istanbul önlem kırmızıınmaktadır.

Hassaten, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız ciddi olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedi durumlarda tahliye süresini kısaltma alışverişlevi gelir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

üste geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım medarımaişetlemleri esnasında kullanıcılara ciddi kolay esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kibar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page