Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Özellikle hassas ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetleme şeşna hileınmasına yardımcı evet ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Vadiında mütehassıs ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın ulamaları ile her projeye tatminkâr yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Yangın vakaları birmebzul yapıda en sık önlaşılan ve resmî tehlikelere erkân heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çdüzenışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması fakatçlanır.

Ana özelliği yangına metanet olan yangın kapıları, çok ali sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanların emniyetli bir şekilde birçokmalarını sağlamlar ve herhangi bir yangın simultane binadan tam çıkış kucakin kullanılması gerekir.

1 mm veya daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok daha düzgün ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul belirttiğimiz üzere yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın Bapsı seçerken uyanıklık edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin kötü ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve yamanın intikalinin önlenmesi midein kullanılan insanoğluın can ve esrar emniyetliğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçbirliıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele allıkınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile fazlasıyla önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

Yangın yahut müstacel hâl vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cepheı dizi opsiyonel olarak alınan hidrolik branş ile elan sık kullanma katkısızlanabilir.

Report this wiki page